otrdiena, 2010. gada 26. oktobris

cik tev kājas? divas kājas! (87d) +rīt pielikšu bilžas, pampam

tātad no 5dienas līdz šodienai pie manis bija Ansone un Zane. un mums gāja LIELISKI!!!!

piektdien satikāmies Berlīnē nostaigājām miljons km un bijām visās populārākajās tūristu vietās. bija skaisti. aizbraucām uz 'mājām', kas bvija Hostelis(nevis EVS dzīvoklis kā no sākuma bija domāts). Hostelis bija 10eiro vērtības cienīgs. kopējas dušas,4vietīgas istabiņas, kas bija diezgan DDR style. :)

es zinu, ka nedrīkst runāt..bet nu. otrajā vakarā mēs aizbraucām uz vietu, kur Marta no Polijas teica, ka ir visforšāk ballēties. izkāpām ārā, aizgājām uz ielu, bet tur nekā nav. tikai nakts alkohola veikals. nopirkām ķiršu aliņu un domājām ko darīt. tad Anna sadūšojās un aizgāja paprasīt vienam čalim, kur ir How i met your mother stila bārs. tieši tā mēs iepazīnāmies ar Sebastjanu. viņam ir 29gadi, sieva, bērns, bet viņš tik un tā izdomāja parādīt labākās Berlīnes vietas, kuras zin tikai vietējie. bijām trīs bāros, diviem no viņiem nebija nekādas šiltes - nekas, kas liecinātu, ka tur ir bārs. bija tiešām lieliski.

astoņos no rīta atgriezāmies hostelī un jau 11 bija jaizbrakstās un jau 12 jāsatiek Sebastjanu, lai brokastotu.
pabrokastojām, aizgājām uz Māksliņas muzejiņu(diviem, bet vienu nekādu) un braucām uz MD.
MD pirmajā dienā uzreiz aizgājām gulēt(nu zane tikai pastāstija cik lielisks ir viņas bijušais klasesbiedrs Pauls, kurš skrēja sienā, kad viņam teica "Paul, skrien sienā!")

otrajā md dienā pie valodas kursiņiem satikāmies, paskatījāmies pilsētu, paballējāmies ar dzīvokļabiedriem un priecājāmies.

un Berlīnes Hbf satikām meiteni no Magdeburgas, ar kuru kopā iešu ceturdien uz Halloween pasākumiņu. jasjas!

daudzdaudzdaudz labas emocijas. daudzdaudz prieciņa un meitenes:

"CIK JUMS KĀJAS"

un

"Tsamina mina eh eh
Waka Waka eh eh

Tsamina mina zangalewa
Anawa aa
This time for Africa"

xoxo Ieva

2 komentāri:

  1. 11 pm from Berlin, Friedrichshain, Warschauerstraße to Alexanderplatz to www.riva-berlin.de to café cinema to www.greenwichbar.com to www.lining-bar.de to www.keyser-soze.de to king size to www.tausendberlin.com to trust by cookies to kaffee burger 7 am

    12 am from www.kaffeemitte.de to www.hamburgerbahnhof.de to www.adk.de 4 pm

    AtbildētDzēst
  2. haaa zane tomēr nemācēja waka waka!
    jā bija āsam!

    AtbildētDzēst